REÇELLERE FISILDAYAN KADIN.. :)


İNCİR REÇELİ

Gülmeyin,bu da bizim filmimizden bir kare.. 🙂

GÜN / İÇ

MUTFAK

Bizim senaryomuz da böyle başlıyor..Dekor olarak gözünüzün önüne kaynayan reçel tencereleri, sepetler dolusu meyve gelsin. Başrolde Çiftlik Sakinleri..Filmimizin gerçekliği düşünüldüğünde nefis kokuları da duyabileceğinizi biliyorum. Böyle bir sahnenin replikleri de doğal ve doğaçlama olarak, kısa süre sonra reçellere hitaben,

– ” Siz biraz daha kaynayın bakalım..”

– ” Siz ne durumdasınız?..”

– ” Aferin sizee!!..”  şeklinde cümlelerden oluşuyor..

İNCİR REÇELİ 2

Bu yıl açılışı incir ve çilek ile yaptık..

İncirler için yeni bir deneme: Damla sakızı aromalı vanilya..Sonuç gayet olumlu.İncir reçelinin başka hiç bir reçele benzemeyen gizemli aromasını bozmak istemediğimizden sadece 1 kavanoz için denedik.Damla sakızı incir reçeline yakışıyor, yine de klasik olandan da vazgeçmemek gerek.

Zümrüt yeşili renk, içi şurupla dolan incirlerin yumuşak değil diri kalması.. Temel parametreler bunlar..

Ve çilek.. Doğanın bize verdiği lezzet hediyelerinin ilk sıralarında..Bir de şekerle buluşturup kaynadıkları zaman ” reçel ” kelimesi çok şey ifade ediyor. 🙂

Bu iki muhteşem reçelin tarifini ” Organik Tarifler / Reçeller” bölümünde bulacaksınız..

Bunun için vaktiniz yoksa ve siz de Çiftlik Reçellerinin tadına bakmak istiyorsanız, ” Sipariş Kileri ” bölümünden seçiminizi yapabilir ve butikciftlik@hotmail.com aracılığı ile bize siparişinizi bildirebilirsiniz..

Her iki şekilde de..şimdiden..tüm reçeller için; AFİYET OLSUN! ..

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: