ÇİLEKLİ PASTA,YAPIMININ TÜM FOTOĞRAFLARIYLA..


Daha önceki sayfalarda pastanın yapımı,pandispanya ve kremanın tarifini paylaşmıştım.Şimdi aynı  pandispanya ve krema tarifini kullanarak yapım aşamalarını ayrıntılı fotoğrafladığım çilekli pastayı paylaşıyorum sizlerle.Bu kez tüm incelikleriyle..Afiyet olsun:)

TÜM KURU MALZEMELERİ ELEYEREK HAVALANDIRIRSANIZ PANDİSPANYA DAHA SÜNGER OLACAK VE DAHA İYİ KABARACAKTIR..


PANDİSPANYANIN PİŞMEDEN ÖNCEKİ KIVAMI…



ARA KREMANIN ÇIRPILIŞI..


BU DA KREM ŞANTİ,PASTAMIZIN DIŞ KAPLAMASI İÇİN..

İLK KATA MALZEMELERİN YERLEŞTİRİLMESİ..


FAZLA KREMAYI ALALIM…


ÜST KATA KREMA SÜRERKEN YANLARDAN DEĞİL ÜSTTEN BAŞLAYALIM…


KREM ŞANTİYLE KAPLANMIŞ PASTADA SON DÜZELTMELER..


ÇİLEKLERLE BULUŞMAYA AZ KALDI:)


BAHÇEDEKİ ÇİLEKLER HENÜZ ÇİÇEKTE,YİNE DE HİÇ FENA GÖRÜNMÜYORLAR DEĞİL Mİ?:)


SIRA KENAR SÜSLERİNDE..


HAZIR JOLE Mİ?HAYIIIR!!!BU AHUDUDU ŞURUBU:)


BU MÜTHİŞ BİR BULUŞMA! BİRAZDAN OLACAKLARI SEYREDİN..


VE FİNAL…


BU PRATİK AMA GÜZEL BİR SÜSLEMEDİR VE HER ZAMAN İŞE YARAR;PASTANIZ 30 DAKİKA SONRA TATLI BİR ANI OLARAK MUTFAK GÜNLÜĞÜNÜZDE KALACAKTIR:)

BU PASTANIN PANDİSPANYA VE KREMA TARİFLERİ İÇİN DİĞER PASTA TARİFİ SAYFASINA BAKABİLİRSİNİZ.AFİYET OLSUN:)

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: