PORTAKAL KURABİYESİ..


AKŞAM RENDELEDİĞİMİZ PORTAKALI 1 TATLI KAŞIĞI KABARTMA TOZU VE 1 SU BARDAĞI ŞEKERLE KARIŞTIRIP BEKLETMİŞTİK.ŞİMDİ DİĞER AŞAMALARA GEÇELİM:

SABAHA KADAR BEKLEYEN BU KARIŞIMI AYRI YERDE KARIŞTIRDIĞIMIZ 200GR. MARGARİN VE 4 SU BARDAĞI UN İLE BİRLEŞTİRİP YOĞURUYORUZ.İŞTE BU KADAR KOLAY..HAMURUMUZ ARTIK HAZIR.CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPLAR YAPIP DÖVÜLMÜŞ CEVİZE BULAYIP YAĞLANMIŞ TEPSİYE DİZİYORUZ.

HAFİF ISITILMIŞ FIRINDA GENİŞLEYİP ÜZERLERİ ÇATLAYANA AMA ÇOK DA KIZARMAYANA KADAR PİŞİRİP AFİYETLE YİYORUZ.AFİYET OLSUN!

KURABİYELERİ DÖVÜLMÜŞ CEVİZ YERİNE FARKLI MALZEMELERE DE BULAYABİLİRİZ..

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: