PORTAKAL KABUĞU REÇELİ..


MERHABA,

PORTAKAL KABUĞU REÇELİNİN TARİFİNİ VERMEYE DEVAM EDİYORUM..PORTAKAL KABUKLARINI 2 GECE ÖNCE RULO YAPIP SUDA BEKLETMİŞTİK.

İSTERSENİZ BU İŞLEM BİRKAÇ KEZ YAPILABİLİR.PORTAKALLARIN ACILIĞI BİRKAÇ GECEDE GEÇEBİLİR.

10 ADET PORTAKALIN KABUĞU İÇİN 1 KG.ŞEKER KULLANIYORUZ.BU ÖLÇÜ PORTAKAL KABUKLARININ 1.5 KATI ŞEKER OLARAK KULLANILABİLİR.ŞEKERİ BİRAZ SUYLA KAYNATIP KOYU BİR ŞURUP ELDE EDİYORUZ.KABUKLARI İÇİNE ATIP KOYULAŞANA KADAR PİŞİRİYORUZ.1-2 PORTAKALIN SUYU İLE YARIM LİMON SUYU EKLEYİP 5-10 DAKİKA SONRA ATEŞTEN ALIYORUZ.

 KAVANOZLARA KOYUP KİLERİMİZE KALDIRIYORUZ.

UMARIM BEĞENİRSİNİZ,AFİYET OLSUN..

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: